انتصاب رئیس اندیشکده سیاستگذاری سلامت نظام اداری و مقابله با فساد
انتصاب رئیس اندیشکده سیاستگذاری سلامت نظام اداری و مقابله با فساد
با حکم رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، وحید آرایی به سمت رئیس اندیشکده سیاستگذاری سلامت نظام اداری و مقابله با فساد منصوب شد.
به گزارش مرکز رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج (ناب)، طی حکمی از سوی رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاهها، مراکز آموزشعالی و پژوهشی کشور، وحید آرایی به عنوان رئیس اندیشکده سیاستگذاری سلامت نظام اداری و مقابله با فساد منصوب شد.
وحید آرایی دانش آموخته دکترای علوم سیاسی با گرایش سیاستگذاری عمومی از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است.
در متن این حکم آمده است:
«نظر به تعهد، تخصص و توانمندیهای علمی و اجرایی جنابعالی و بنا به پیشنهاد مسوول بسیج اساتید و دفتر هماهنگی کانونهای دانشگاه آزاد اسلامی، به موجب این حکم به عنوان "رئیس اندیشکده سیاستگذاری سلامت نظام اداری و مقابله با فساد" کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی منصوب میشوید.
امید است با توکل بر ایزد منان و توجه ویژه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و نیز فرامین و منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، با برنامهریزی منسجم و بهرهگیری از توان و تخصص اساتید و نخبگان دانشگاهی در زمینه مسألهشناسی تحلیلی، سیاستپژوهی و تولید بستههای سیاستی ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد برای کمک به سیاستگذاری دستگاههای نظارتی و اجرایی کشور موفق و مؤید باشید».
گفتنی است، به استناد بند 7 ماده 3 آییننامه تشکیل بسیج اساتید دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور (مصوب 27/9/1380 شورای عالی انقلاب فرهنگی)، آییننامه تأسیس و راهاندازی اندیشکدههای راهبردی سازمان بسیج اساتید کشور در سال 1397 تصویب و ابلاغ شده که بر اساس ماده 4 این آییننامه، اندیشکده مجموعه بهم پیوستهای از استادان بسیجی و سایر پژوهشگران دانشگاهی است که در حوزههای رصد، پایش و بررسی مسایل و معضلات کشور/استان به ایدهپردازی، سیاستگذاری و برنامهریزی پرداخته و نسبت به یافتههای خود به مطالبهگری میپردازد. اندیشکده از نظر سیاستها تحت پوشش سازمان بسیج اساتید دانشگاهها، مراکز آموزشعالی و پژوهشی کشور، از نظر ارتباطات اداری تحت پوشش کانونهای بسیج اساتید دانشگاه و از نظر علمی- پژوهشی مجاز به برقراری ارتباط با دیگر مؤسسات و سازمانهای علمی و پژوهشی است.
افزودن دیدگاه جدید